30

Μαρ 2016

Υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δημιουργία Ιστοσελίδας

Κατασκευάζουμε κάθε είδους στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες, blogs,  και πρωτότυπες σελίδες για το Facebook. Για τον επαγγελματία πλήρες eshop  και επαγγελματικές διαδικτυακές προτάσεις.

Φιλοξενία

Κατοχύρωση domains με όποια κατάληξη επιθυμείτε (.gr .com .net .eu κλπ).
Φιλοξενία ιστοσελίδων σε ταχύτατους dedicated dataserver με αυτόνομη διαχείριση cpanel. Ευέλικτα πακέτα  πλήρως διαμορφωμένα και τροποποιήσιμα βάσει των απαιτήσεών σας.

Για τον επαγγελματία

Επαγγελματικές προτάσεις και λύσεις για κάθε είδους επιχείριση. Από μια απλή παρουσία στο διαδίκτυο ή με ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα είμαστε εδώ για να αναβαθμίσουμε το εταιρικό σας προφίλ.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Για να επιτευχθεί ο στόχος μιας διαδικτυακής παρουσίας είναι απαραίτητη η προώθηση στις μηχανές αναζήτησης, γνωστό ως Search Engine Optimization (SEO). Οι διαδικασίες που ακολουθούμε είναι πολλές και σχετίζονται τόσο με τη δομή και το περιεχόμενο της (on-site SEO) όσο και με άλλους, εξωτερικούς παράγοντες (off-site SEO).

Εταιρική ταυτότητα

Οργανώνουμε την επιχείρηση σας δημιουργώντας ολοκληρωμένο πακέτο εταιρικής ταυτότητας. (Επαγγελματικές κάρτες-Φάκελοι-Ντοσιέ και οποιαδήποτε μορφή εντύπου που εξυπηρετεί την εταιρία σας).

Λογότυπο
Με φαντασία και τέχνη δημιουργούμε το εταιρικό σας σήμα (logo).
Ένα καλό λογότυπο αποτελεί από μόνο του πλεονέκτημα και δίνει επιπλέον ώθηση στο συνολικό «brand» της εταιρίας.