Τοπικό Marketing

Το “τοπικό” μάρκετινγκ είναι μια κρίσιμη πτυχή μιας επιτυχημένης, ολοκληρωμένης στρατηγικής μάρκετινγκ διαδικτύου. Για την επιχείρηση με πολλαπλές τοποθεσίες ή μια εταιρεία που αναζητά περισσότερους τοπικούς πελάτες, δεν είναι αρκετή μια παραδοσιακή προσέγγιση SEO. Στην πραγματικότητα, η στόχευση τοπικού κοινού απαιτεί το δικό του σύνολο στρατηγικών. Όταν γίνει σωστά, το τοπικό μάρκετινγκ επιτρέπει στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την επωνυμία τους, να αυξήσουν την εμπιστοσύνη των πελατών και να εξασφαλίσουν υψηλότερα ποσοστά μετατροπής.τοπική επιχείρηση marketing

Διαδικασίες Υπηρεσίες

Σχηματική απεικόνιση τεχνικών και επεξηγηματικές λεπτομέρειες


local SEO

listing COMPANY

Παραπομπές

σχόλια & κριτικές

βαθμολογίες & PPCΤοπικό Marketing ΥπηρεσίεςSEO τοπικότητας

Η εφαρμογή καμπάνιας SEO σε τοπικό επίπεδο είναι ένα από τα βασικά βήματα που γίνονται ως στρατηγική τοπικού μάρκετινγκ. Αρχικά, διασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπος είναι σωστά και πλήρως ευρετηριασμένος από τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης και περιλαμβάνει χάρτη ιστοτόπου.
Βελτιστοποίηση των σελίδων δικτύων όπως Facebook, Google+ Local Business, με τις κατάλληλες εικόνες, βίντεο, περιγραφή και άλλους σχετικούς παράγοντες που μπορούν να σας φέρουν στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης και να προσελκύσουν πελάτες στην επιχείρησή σας.

Δείτε περισσότερα

seo θεσσαλονίκη


local business seo


Κατάλογος τοπικών επιχειρήσεων

Στη Thess-Website δημιουργούμε καταχωρίσεις σε καταλόγους επιχειρήσεων όπως το Yelp και το Google+ Local για να ενισχύσουμε σημαντικά την τοπική παρουσία της εταιρείας. Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να γίνει η εταιρεία περισσότερο ορατή και προσπελάσιμη. Ο ηλεκτρονικός κατάλογος είναι πλέον η καλύτερη μέθοδος για την επίτευξη και των δύο στόχων.Τοπικό PPC

Η πληρωμή ανά κλικ στοχευμένα τοπικά είναι ο πιο γρήγορος τρόπος προσέλκυσης πελατών και  μετατροπή τους σε επαναλαμβανόμενους πελάτες.
Οι τοπικές διαφημίσεις PPC προβάλλονται μόνο σε άτομα σε περιορισμένη γεωγραφική περιοχή, συνήθως σε ακτίνα 80 χλμ από το κατάστημα ή το γραφείο σας.
Παίρνετε υψηλή στοχοθετημένη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, από άτομα που είναι έτοιμα να αγοράσουν αυτή τη στιγμή. Είναι γρήγορο, λιγότερο δαπανηρό και αποτελεσματικό.

Διαβάστε περισσότερα
pay per click


social media marketing


Social Media Marketing

Η αλληλεπίδραση στα κοινωνικά δίκτυα επηρεάζει τις αποφάσεις δυνητικών πελατών. Το μάρκετινγκ κοινωνικών δικτύων είναι ο μοχλός ώθησης για το δικό σας brand στο σωστό κοινό.
Η Thess-Website σας βοηθά στη δημιουργία καναλιών σε πλατφόρμες μέσων που ταιριάζουν καλύτερα στο κοινό σας:

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Blogs
 • Digital Video
 • Facebook Apps
Διαβάστε περισσότερα


Τι λένε οιπελάτες μας


Δεν προσφέρουμε μόνο υπηρεσίες SEO και μάρκετινγκ Διαδικτύου, αλλά επίσης μια μεγάλη γκάμα συναφών υπηρεσιών όπως SEO friendly σχεδιασμό ιστοσελίδων, pay per click, ελέγχους ιστοτόπων, βελτιστοποίηση social media, branding και πολλά άλλα.


 • Αξιόπιστη, ευέλικτη και οικονομική. Σας την προτείνουμε!

  Δαμιανός Κρουστάλης
  Δαμιανός Κρουστάλης
  ΔΑΜΚΟ ΟΕ


Δοκίμασε τηνυπηρεσία


  Ονοματεπώνυμο*

  Τηλέφωνο*

  Email*

  Η σελίδα σας

  Πως μπορούμε να βοηθήσουμε?

  Τι υπηρεσία επιθυμείτε?