Βελτιστοποίηση σελίδας: SEO

Είναι η διαδικασία που επηρεάζει την προβολή του ιστοτόπου στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης, τα οποία είναι γνωστά ως «οργανικά». Σε γενικές γραμμές, η σελίδα που είναι ψηλά στην κατάταξη της λίστας εμφανίζεται πιό συχνά στα αποτελέσματα και έτσι προσελκύει περισσότερους χρήστες.
Το SEO μπορεί να στοχεύει σε διαφορετικά είδη αναζήτησης, όπως η αναζήτηση εικόνων, τοπική αναζήτηση, αναζήτηση βίντεο, αναζήτηση ειδήσεων κλπ.


seo θεσσαλονίκη

Η εταιρία σας ανεβαίνει επίπεδο

Η SerresWebThessWebsite μπορεί να βελτιώσει την κατάταξη της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης και την επισκεψιμότητα του ιστότοπου οποιασδήποτε εταιρείας. Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε και το άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό εγγυάται την ανταπόκριση με επιτυχία στις ανάγκες των εταιρειών με πολύπλοκες ιστοσελίδες στο ανταγωνιστικό πεδίο.Ανάλυση ιστοσελίδας

Η ανάλυση του ιστοτόπου ακολουθεί ένα σχέδιο βήμα προς βήμα. Έλεγχος ενοτήτων, άρθρων και σελίδων, τίτλοι, περιγραφές, λέξεις-κλειδιά και μια σειρά παραμέτρων. Ο απώτερος στόχος μας είναι η καλύτερη κατάταξη με προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών και μεγαλύτερο αριθμό μετατροπών.


seo analysis


seo onpage


Βελτιστοποίηση On-Page & Off-Page

Ο στόχος της on-page και off-page βελτιστοποίησης  είναι να δημιουργηθεί ένα θέμα συμβατό με τις  λέξεις κλειδιά στόχευσης. Η μηχανή αναζήτησης είναι ένα ρομπότ και όχι ένας άνθρωπος… ως εκ τούτου, πρέπει να ακολουθήσουμε την απαιτούμενη και αποδεδειγμένη διαδικασία ώστε το ρομπότ  να φέρει τον ιστοχώρο σας ψηλά, όταν οι δυνητικοί πελάτες αναζητούν συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που σχετίζονται με την επιχείρηση σας.
ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Πριν την έναρξη ενός έργου βελτιστοποίησης ιστοσελίδας, SEO, είναι σημαντικό να γίνουν κατανοητές όλες οι παράμετροι στη διαδικασία για μια αποτελεσματική καμπάνια SEO. Η SerresWeb & ThessWebsite  εξυπηρετεί πελάτες που απαιτούν εντατική προσέγγιση, πλήρους εξυπηρέτησης για τη βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων τους.


KEYWORD RESEARCH

Η πυκνότητα λέξεων-κλειδιών μας λέει πόσο συχνά εμφανίζεται ένας όρος αναζήτησης στο κείμενο σε σχέση με τον συνολικό αριθμό λέξεων που περιέχει

ONSITE OPTIMIZATION

Η βελτιστοποίηση Onpage ουσιαστικά είναι τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν απευθείας στον ιστότοπο, προκειμένου να βελτιωθεί η θέση του

LINK BUILDING

Για το SEO, η δημιουργία συνδέσμων αφορά ενέργειες που στοχεύουν στην αύξηση του αριθμού και της ποιότητας των εισερχόμενων συνδέσεων σε μια ιστοσελίδα.

REPORT & ANALYSIS

Τελικός έλεγχος των παραγόντων που εφαρμόστηκαν για την επιτυχή έκβαση και πλήρης αναφορά.


Γιατί το SEO είναι ωφέλιμο για την επιχείρησή σας?


Σημασία Κατάταξης

Φετινή έρευνα δείχνει ότι περίπου το 85% των τοποθεσιών Web βρίσκεται μέσω των μηχανών αναζήτησης


Μηχανές Αναζήτησης

Το 96% των χρηστών ξεκινούν την αναζήτηση στο Web από μια μεγάλη μηχανή αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo, AOL)

Αποτελεσματική στρατηγική

Στοχευμένη επιλογή φράσεων-κλειδιά για αναζητήσεις από δυνητικούς πελάτες


342 δις αποτελέσματα

Τον Ιανουάριο του 2017, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 17,5 δις αναζητήσεις με 342 δις αποτελέσματα

Φέρτε επισκέπτες

Σωστό SEO και search friendly σχεδιασμός θα φέρει περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας


Η αντίληψη των χρηστών

Η αντίληψη του χρήστη είναι ότι οι καλές ιστοσελίδες κατατάσσονται πιό ψηλά σε μια μηχανή αναζήτησης


Τι λένε οιπελάτες μας


Δεν προσφέρουμε μόνο υπηρεσίες SEO και μάρκετινγκ Διαδικτύου, αλλά επίσης μια μεγάλη γκάμα συναφών υπηρεσιών όπως SEO friendly σχεδιασμό ιστοσελίδων, pay per click, ελέγχους ιστοτόπων, βελτιστοποίηση social media, branding και πολλά άλλα.

Δείτε τις υπηρεσίες μας


 • Δε χρειάζονται λόγια. Οι άνθρωποι είναι μόνο Πράξεις. Άψογοι σε όλα: συνεργασία, συμπεριφορά, απόδοση, κόστος. Είναι οι καλύτεροι!

  Αθανάσιος Μπαντής
  Αθανάσιος Μπαντής
  Cotton-Net
 • Πολύ καλή δουλειά, άριστη συνεργασία. Πλήρης υποστήριξη και marketing με όλους τους τρόπους.
  Σας τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

  Aris Gaidatzis
  Aris Gaidatzis
  Πολυχώρος Ελωδία


Δοκίμασετην υπηρεσία


  Ονοματεπώνυμο*

  Τηλέφωνο*

  Email*

  Η σελίδα σας

  Πως μπορούμε να βοηθήσουμε?

  Τι υπηρεσία επιθυμείτε?