Υπηρεσίες WEB  

Ωραία... Φτάσατε στις web υπηρεσίες μας.

Άρα υπάρχει ενδιαφέρον. Μπορούμε να γίνουμε ο δικός σας συνεργάτης για κάθε web, ψηφιακή ή γραφιστική ανάγκη. Δημιουργία ιστοσελίδων, Eshop, δημιουργικές ιδέες, υποστήριξη εταιρικής ταυτότητας, προβολή και προώθηση και όχι μόνο...

1. Κατασκευή ιστοσελίδων / Φιλοξενία

Δημιουργία ιστοσελίδων 360. Ολοκληρωμένες λύσεις, απο την αρχή έως το άπειρο! Κατοχύρωση ονομάτων, φιλοξενία ιστοσελίδων σε υπερσύγχρονους servers. Δημιουργία ιστοσελίδων με έμφαση στην αισθητική, την ταχύτητα και την ασφάλεια. Φιλικές ιστοσελίδες για όλες τις συσκευές και κυρίως στους μηχανισμούς αναζήτησης. Δημιουργία ιστοσελίδων με γνώμονα την προστιθέμενη αξία στην επιχείριση και την δραστηριότητά σας.

2. Δημιουργία Eshop / Φιλοξενία

Δημιουργία Eshop 360. Μελέτη του κλάδου και ανταγωνισμού, ορισμός στόχου-κοινού, σχεδίαση και προσαρμογή του εικαστικού, συμβουλευτική καθοδήγηση, έμφαση στην ταχύτητα και τις προδιαγραφές φιλοξενίας, σύνδεση με τράπεζες, μεταφορικές και εμπορικές πλατφόρμες (skroutz, bestprice, shopflix κλπ), μελέτη εμπειρίας χρήσης για τους πελάτες, βελτιστοποίηση καλαθιού και ολοκλήρωσης αγοράς. Και θυμηθείτε: ένα eshop δεν πουλάει από μόνο του!

3. Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO

Είπαμε η Ρώμη δεν χτίστηκε σε 1 ημέρα. Έτσι και η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων θέλει μελέτη και στρατηγική, απαιτεί χρόνο. Ανάλυση ανταγωνισμού και έρευνα keywords. Το πιο βασικό η δημιουργία κατάλληλου περιεχομένου, συναφές με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προβάλλονται. On-page και Off-page SEO. Στόχος η υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (Google) που θα φέρει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Συνεπώς περισσότερες πωλήσεις!

4. Digital Marketing / προώθηση προβολή

Έχετε επιχείριση, ιστοσελίδα, Eshop και θέλετε αύξηση προβολής και προώθησης ως εργαλείο ανάπτυξης της εταιρίας σας. Χρειάζεται συστηματική προσέγγιση, ανάλυση, εμπειρία και γνώση των εργαλείων μάρκετινγκ, και των μεθόδων προώθησης και προβολής στο διαδίκτυο. Google, Instagram, Facebook, Youtube είναι μερικά δίκτυα που θα σας δώσουν πλεονέκτημα στην επίτευξη των στόχων.

5. Εταιρική ταυτότητα / Brand

Η ταυτότητα, Brand μιας εταιρίας συνδυάζει το design και το μήνυμα που θέλει να μεταδώσει. Εκφράζει την εικόνα, το κύρος στο κοινό. Εμείς δημιουργούμε, υποστηρίζουμε και ενισχύουμε την αξία του εμπορικού σήματος (Brand name) με στόχο τις επιδόσεις στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και την καθιέρωση στην συνείδηση του κόσμου.

6. Γραφιστικές υπηρεσίες / Graphic design

Γραφιστικές υπηρεσίες 360. Σε έντυπη όσο και σε digital μορφή. Ελκυστικές προτάσεις με εικαστικά που μεταδίδουν τα κατάλληλα μηνύματα. Από απλά banner, συσκευασίες, αφίσες, flyers, έντυπα, κατάλογοι αλλά και πινακίδες, διαφημιστικά. Έμπνευση, αισθητική, τεχνογνωσία εναρμονίζονται για την υλοποίηση της ιδέας!